Noile modele din gama Parrot CK promit sunet de calitate și comunicare în siguranţă


martie 26 10:22 2015

Stire IT din Comunicatii: Noile modele din gama Parrot CK promit sunet de calitate și comunicare în siguranţă

Pentru şoferii permanent conectați, care nu vor să rateze niciun apel important şi care ştiu cât de important este un sunet clar şi puternic, Falcon Electronics recomandă noile sistemele car kit din gama Parrot CK: Parrot CK3100 LCD şi Parrot CK3000 Evolution, care se integrează perfect cu sistemul audio al maşinii.

parrot ck3000 3 300x199 Noile modele din gama Parrot CK promit sunet de calitate și comunicare în siguranţă

Produsele din gama Parrot CK au dimensiuni reduse şi oferă toate funcţiile unui sistem hands-free de înalt profesionalism şi un sunet de calitate. Sistemele se conectează rapid, prin Bluetooth, iar apelurile vocale se pot accepta sau respinge fără a atinge telefonul mobil, doar prin intermediul funcţiei de recunoaştere vocală şi a etichetelor vocale. Apelurile sunt transmise Full Duplex către boxele autovehiculului, ceea ce asigură posibilitatea unei comunicări simultane, dar şi o calitate audio foarte bună, atât pentru şofer, cât şi pentru celălalt apelant. În plus, sunetul de fundal este filtrat, astfel încât audiția să fie clară şi fără interferenţe.

parrot ck3000 300x200 Noile modele din gama Parrot CK promit sunet de calitate și comunicare în siguranţă

Parrot CK3100 LCD este un sistem car kit prevăzut cu un ecran LCD monocrom, care afișează foarte vizibil agenda telefonică şi numele apelantului. Permite sincronizarea cu până la 5 telefoane și 5000 de contacte. Preț recomandat de vânzare Parrot CK3100 LCD: 629 lei, TVA inclus.

parrot ck3000 2 300x162 Noile modele din gama Parrot CK promit sunet de calitate și comunicare în siguranţă

Parrot CK3000 Evolution, un sistem car kit cu un design minimalist, care poate fi instalat cu uşurinţă. Permite sincronizarea cu până la 3 telefoane și 450 de contacte. Preț recomandat de vânzare Parrot CK3000 EVOLUTION: 449 lei, TVA inclus.

parrot ck3100 1 300x200 Noile modele din gama Parrot CK promit sunet de calitate și comunicare în siguranţă

Sistemele car kit Parrot CK necesită instalare. Aceasta se poate realiza în showroom-urile proprii Falcon din Bucureşti, Iaşi, Timişoara, Cluj-Napoca şi Braşov, dar şi în cele ale partenerilor.

. Sursa Noile modele din gama Parrot CK promit sunet de calitate și comunicare în siguranţăconnect.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.