Motorola Moto 360 poate fi personalizat de cumpărător


martie 11 12:26 2015

Stire IT din Comunicatii: Motorola Moto 360 poate fi personalizat de cumpărător

Dorești ca smartwatch-ul tău Moto 360 să devină un model unicat? Nimic mai simplu, compania Motorola (este deținută în prezent de Lenovo) îți vine în ajutor prin lansarea mai multor opțiuni de personalizare direct de pe site-ul Moto Maker. Astfel, contra cost cumpărătorii pot alege din trei variante de carcasă, opta pentru mai multe tipuri de curea (metal sau piele) ori stabili cum să arate ecranul ceasului (sunt disponibile 11 interfețe).

360 Champagne Gold Metal Band 300x159 Motorola Moto 360 poate fi personalizat de cumpărător

Motorola Moto 360 a fost prezentat anul trecut în luna iunie, fiind desemnat la momentul respectiv cel mai elegant ceas inteligent. Entuziasmul a scăzut mult între timp. Pe de o parte pentru că şi concurenţa a prezentat modele bune, iar pe de altă parte, Moto 360 nu este atât de subţire cum ne-au lăsat spoturile publicitare să credem. Totuși, Moto 360 are câteva avantaje ca de exemplu posibilitatea de reglare automată a luminozităţii și vine cu o soluţie bună de încărcare: este compatibil cu standardul Qi pentru încărcarea wireless, deci este suficientă punerea lui în discul de încărcare. Display-ul OLED comută atunci pe modul de noapte, care transformă ceasul inteligent într-un deşteptător elegant.

Moto Maker for Moto 360. 300x154 Motorola Moto 360 poate fi personalizat de cumpărător

Mai multe informații despre Motorola Moto 360 (preț aproximativ de 270 euro) dar și cu privire la multe alte modele de smartwatch-uri găsești în cadrul unui amplu test practic publicat în revista connect nr. 124 (luna martie) – aceasta este prezentă pe piață.

Moto Maker for Moto 360. 150x150 Motorola Moto 360 poate fi personalizat de cumpărător
Moto 360 Dark Metal Band 150x150 Motorola Moto 360 poate fi personalizat de cumpărător
Moto 360 Champagne Gold Finish 150x150 Motorola Moto 360 poate fi personalizat de cumpărător. Sursa Motorola Moto 360 poate fi personalizat de cumpărătorconnect.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.