HTC lansează noul HTC One M9 în România, vezi disponibilitate şi preţ


martie 31 21:38 2015

Stire IT din Comunicatii: HTC lansează noul HTC One M9 în România, vezi disponibilitate şi preţ

HTC anunță astăzi lansarea în România a noului smartphone HTC One M9. Modelul poate fi comandat începând cu 31 martie, prin partenerii locali, și va ajunge în magazine din 3 aprilie, în două variante de culoare: bicolor, combinând argintiu și auriu rosé (Gold on Silver), precum și Gunmetal grey.

HTC One M9 Silver 300x236 HTC lansează noul HTC One M9 în România, vezi disponibilitate şi preţ Vodafone

Utilizatorii Vodafone vor putea înregistra pre-comenzi pentru noul smartphone HTC One M9 în reţeaua de magazine Vodafone, urmând ca telefonul să fie livrat din 3 aprilie. Utilizatorii vor putea comanda noul smartphone de la HTC şi online, începând din 1 aprilie, ora 00:00, cu livrare din data de 3 aprilie.

HTC One M9 va fi disponibil pentru utilizatorii Vodafone împreună cu abonamentul RED 49 pe 2 ani, la preţul de 249 euro (TVA inclus). În plus, utilizatorii care plasează primele 50 de comenzi înregistrate pe site-ul vodafone.ro vor primi un voucher prin intermediul căruia vor beneficia gratuit de o pereche de căşti performante.

HTC One M9 Silver PerL 300x236 HTC lansează noul HTC One M9 în România, vezi disponibilitate şi preţ Orange

Utilizatorii Orange pot comandă smartphone-ul HTC One M9 în perioada 31 martie – 31 mai, în această situaţie urmând să beneficieze de 50 euro reducere la valoarea serviciului Early Upgrade. Orange mai pune la bătaie 2 luni gratuite pentru opțiunea Asigurare Basic, ca să ai telefonul protejat în cazul unui accident neprevăzut şi 2 luni gratuite pentru opțiunea Universe HD Go, ca să vezi emisiunile și filmele preferate chiar și în mișcare, prin Orange TV Go. Mai mult primii 100 de clienți care comandă acest smartphone, vor primi cadou un card de memorie externă Kingston de 64 GB cu mufe USB/micro-usb. Livrările  încep din data de 8 aprilie 2015.

Mai multe informaţii despre opţiunile de abonament pregătite de Vodafone pentru cei care doresc cumpărarea modelului HTC One M9, găseşti pe orange.ro.

HTC One M9 Gunmetal 300x221 HTC lansează noul HTC One M9 în România, vezi disponibilitate şi preţ

Telekom Romania

HTC One M9 va fi prezent şi în oferta operatorului Telekom Romania. Pentru moment, utilizatorii interesaţi sunt îndemnaţi să-şi lase datele de contact pe telekom.ro, urmând ca Telekom Romania să-i anunţe imediat ce HTC One M9 va fi disponibil.

. Sursa HTC lansează noul HTC One M9 în România, vezi disponibilitate şi preţconnect.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.