Galerie Foto: Cum să-ți găsești jumătatea cu smartphone-ul? Top7 cele mai populare aplicații


martie 23 13:39 2015

Stire din categoria Internet: Galerie Foto: Cum să-ți găsești jumătatea cu smartphone-ul? Top7 cele mai populare aplicații

Facebook a ajuns la opt milioane de conturi în România, potrivit unei analize Facebrands. Numărul utilizatorilor a crescut cu 5% de la începutul anului iar paginile speciale au crescut și ele cu 3,4 %. Mai mult decât atât, până la finalul lui 2014, în România erau înregistrate 7,5 milioane de smartphone-uri, ceea ce s-ar traduce că toate telefoanele inteligente au aplicația de facebook instalată, potrivit agenției Today,s. În aceste condiții, era normal să apară în Apple Store și Google play aplicații pentru un segment special de piață – oamenii singuri. …. Sursa Galerie Foto: Cum să-ți găsești jumătatea cu smartphone-ul? Top7 cele mai populare aplicațiiromanialibera.ro.

Urmareste stirile din Internet si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din categoria Internet. Vezi titlurile cele mai importante de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.