Coinventatorul Swatch anunta “era glaciara” a ceasurilor elvetiene, dupa lansarea Apple Watch. “Va pune multa presiune pe industria traditionala”


martie 10 18:51 2015

Stire IT din categoria General: Coinventatorul Swatch anunta “era glaciara” a ceasurilor elvetiene, dupa lansarea Apple Watch. “Va pune multa presiune pe industria traditionala”

Apple va vinde in curand la fel de multe ceasuri ca Elvetia, punand in pericol industria cu o istorie de 400 de ani a tarii, anticipeaza co-inventatorul Swatch, Elmar Mock, citat de Bloomberg, potrivit Mediafax.. Sursa Coinventatorul Swatch anunta “era glaciara” a ceasurilor elvetiene, dupa lansarea Apple Watch. “Va pune multa presiune pe industria traditionala”incont.ro.

Urmareste stirile ITC si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it & c din aceasta categorie. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.