Comanzi un telefon online si primesti … o piatra


februarie 22 10:33 2015

Un tânăr din Timișoara care a cumpărat online un telefon HTC M8 a primit în coletul pentru care a plătit 1.200 de lei, o piatră. Magazinul care a livrat coletul și firma de curierat fac acum o anchetă internă pentru a stabili cum s-a ajuns în această situație. Între timp, eMag, magazinul de unde tânărul a cumpărat telefonul și-a asumat greșeala, stornând factura. Timișoreanul vrea, însă, să primească telefonul.

Printr-o informare transmisă de directorul de marketing al Cargus International, Andreea Marin, firma de curierat își asumă situația, fără a oferi alte detalii cu privire la modul în care s-a produs incidentul.

Telefon Piatra

Reprezentanții eMAG au transmis o informare în care arată că firma a livrat produsul solicitat. „În urma reclamației primite de la clientul nostru, am înlocuit produsul și am efectuat verificări interne ale proceselor de expediere, care au confirmat faptul că la momentul plecării din depozitul nostru, coletul conținea produsul și fusese ambalat în condiții corespunzătoare. Le recomandăm tututor clienților să folosească serviciul de „Deschiderea coletului la livrare” pentru că ne dorim ca toți să beneficieze de cea mai bună experiență de cumpărături online”, a declarat Andreea Nuca, Customer Care Manager eMAG. Sursa: redesteptarea.ro