Z13, cel mai puternic computer din lume și costă 1 miliard de dolari! Află cine l-a construit!


ianuarie 15 12:50 2015

Stire din categoria Internet: Z13, cel mai puternic computer din lume și costă 1 miliard de dolari! Află cine l-a construit!

IBM Z13, potrivit companiei americane, este cel mai puternic computer din lume, cel mai performant server mainframe. Un mostru tehnologic ce acest apelativ are și un preț pe măsură – costă 1 miliard de dolari. Ceea ce este fabulos la acest dispozitiv este dimensiunea. Dacă până acum, un astfel de monstru digital ocupa spațiul unei garsoniere, inginerii de la IBM au reușit să reducă dimensiunile încât să pară unui frigider cu uși duble. …. Sursa Z13, cel mai puternic computer din lume și costă 1 miliard de dolari! Află cine l-a construit!romanialibera.ro.

Urmareste stirile din Internet si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din categoria Internet. Vezi titlurile cele mai importante de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.