VIDEO: L810 și L850, două imprimante color cu display LCD și cerneală, n-au nevoie de conexiune la PC ca să funcționeze


ianuarie 27 17:36 2015

Stire din categoria Internet: VIDEO: L810 și L850, două imprimante color cu display LCD și cerneală, n-au nevoie de conexiune la PC ca să funcționeze

Epson a lansat recent două modele de imprimante revoluționare – L810 și L850, modele dotate cu display LCD și care n-au nevoie de conectare la calculator, laptop sau notebook că să funcționeze. Practic, se pornesc, se alimentează tancurile speciale cu mixul de cerneală, se pornește display-ul și fotografiile pot fi printate direct de pe un stick USB sau carduri de memorie flash cu adaptor din telefon sau orice tip de apărat, DSLR sau cu zoom optic, potrivit epson.ro …. Sursa VIDEO: L810 și L850, două imprimante color cu display LCD și cerneală, n-au nevoie de conexiune la PC ca să funcționezeromanialibera.ro.

Urmareste stirile din Internet si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din categoria Internet. Vezi titlurile cele mai importante de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.