Legea "Big Brother", repusa pe agenda Guvernului si Parlamentului. SRI: “Exista nevoia identificarii tuturor factorilor de risc, in contextul noilor amenintari teroriste”


ianuarie 09 12:06 2015

Stire IT din categoria General: Legea "Big Brother", repusa pe agenda Guvernului si Parlamentului. SRI: “Exista nevoia identificarii tuturor factorilor de risc, in contextul noilor amenintari teroriste”

Legea Big Brother si cea privind cartelele preplatite vor fi repuse pe agenda Guvernului, a Parlamentului si a societatii civile, directorul SRI sustinand ca aceste mijloace sunt necesare intrucat exista nevoia identificarii tuturor factorilor de risc, in contextul noilor amenintari teroriste, scrie Mediafax.. Sursa Legea "Big Brother", repusa pe agenda Guvernului si Parlamentului. SRI: “Exista nevoia identificarii tuturor factorilor de risc, in contextul noilor amenintari teroriste”incont.ro.

Urmareste stirile ITC si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it & c din aceasta categorie. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.