FOTO: Un virus nou pe Facebook te trimite spre clipuri video false și îți infectează calculatorul. Vezi cum arată


ianuarie 26 14:54 2015

Stire din categoria Internet: FOTO: Un virus nou pe Facebook te trimite spre clipuri video false și îți infectează calculatorul. Vezi cum arată

Recent, a fost descoperit un nou virus pe rețeaua de socializare Facebook. Acesta a fost creat de un cybercriminal numit schwarzback, cu adresa IP din Turcia. Autoritățile sunt în alertă după ce virusul acestuia a reușit să infecteze în Turcia și in alte țări din Sud-Est-ul Europei sute de mii de calculatoare. Numai în Turcia, la lansarea lui pe net a infectat 10.000 de calculatoare în doar o oră, potrivit hotforsecurity.com. …. Sursa FOTO: Un virus nou pe Facebook te trimite spre clipuri video false și îți infectează calculatorul. Vezi cum aratăromanialibera.ro.

Urmareste stirile din Internet si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din categoria Internet. Vezi titlurile cele mai importante de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.