Allview P6 Energy, un smartphone cu baterie de 5000 mAh


ianuarie 19 10:42 2015

Stire IT din Comunicatii: Allview P6 Energy, un smartphone cu baterie de 5000 mAh

Allview a lansat recent modelul P6 Energy, un smartphone ce se evidențiază prin bateria de 5000 mAh, procesorul quad core, memoria RAM de 1 GB, display-ul IPS de 5 inchi cu rezoluția de 1280 x 720 pixeli și prin camerele foto de 8 megapixeli (cu Autofocus și LED Flash, filmează Full HD) și 2 megapixeli. Allview P6 Energy vine cu sistem de operare Android 4.4.2, KitKat, iar în ceea c e privește spațiul de stocare, acesta este 8 GB, însă poate fi extins printr-un card microSD de până la 32GB.

AllviewP6Energy 300x150 Allview P6 Energy, un smartphone cu baterie de 5000 mAh

Așa cum menționam, punctul central este dat de acumulatorul ultra potent. Astfel, conform producătorului bateria rezistă până la 500 de ore / 21 zile în standby, iar în convorbire până la 24 de ore. Mai mult, smartphone-ul poate deveni baterie externă pentru alte device-uri, acesta putând să le încarce bateriile prin OTG. P6 Energy mai dispune de Wi-Fi Direct pentru transfer de date rapid și Wi-Fi Display, pentru a putea vizualiza pe televizor cu ușurință conținutul de pe smartphone. De asemenea, device-ul poate fi controlat prin gesturi. Ecranul pornește printr-o simplă dublă atingere a acestuia, prin desenarea unuia dintre cele 4 semne se accesează rapid orice aplicație, iar alarma se întrerupe prin întoarcerea acestuia cu ecranul în jos.

Allview P6 Energy este disponibil pe bază de precomandă la preţul de 849 lei,pe www.allview.ro.

. Sursa Allview P6 Energy, un smartphone cu baterie de 5000 mAhconnect.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.