YotaPhone 2, primul smartphone din lume cu două ecrane, se lansează în România


decembrie 10 16:27 2014

Stire IT din Comunicatii: YotaPhone 2, primul smartphone din lume cu două ecrane, se lansează în România

Subțire, puternic și elegant, YotaPhone 2 combină familiaritatea sistemului de operare Android cu noutatea celor două ecrane sensibile la atingere, ce au două personalități diferite. Astfel, partea din spate a unui smartphone tradițional este transformată într-un ecran dinamic, intuitiv și interactiv, care rămâne permanent deschis.

YotaPhone 2 2 300x157 YotaPhone 2, primul smartphone din lume cu două ecrane, se lansează în România

YotaPhone 2 beneficiază de un display principal de tip AMOLED, cu diagonala de 5 inchi și rezoluție Full HD, potrivit pentru utilizare zilnică: accesarea rețelelor sociale, browsing, filme sau jocuri. Pe partea opusă se află cel de-al doilea ecran (Yota Always-On), un E-ink monocrom de 4,7 inchi, ce poate fi personalizat după preferințe, afișând doar informațiile relevante pentru utilizatori. Acesta are o rezoluție de 960 x 540 pixeli și este ideal pentru citirea cărților electronice, a notificărilor, cât şi pentru afişarea permanentă a unor informaţii precum ora, vremea, imagini sau a altor informații reflectate de pe display-ul principal.

”Noul YotaPhone 2 este un telefon ce schimbă regulile jocului, de aceea este destinat celor care-și doresc ceva diferit, nu un smartphone obișnuit. Elementul diferențiator este dat nu doar de integrarea unui ecran ce servește la conservarea bateriei, dar și de capacitatea celor două ecrane de a funcționa în armonie. Conceptul unic cu două ecrane se traduce în final într-un telefon extrem de practic, îndeosebi pentru cei care-și doresc să fie mereu conectați, dar și selectivi cu informațiile la care doresc să fie expuși”, declară Lucian Georgescu, Regional Sales Manager Ingram Micro, distribuitorul oficial YotaPhone 2 în România.

YotaPhone 2 folosește sistemul de operare Android KitKat 4.4.3 și un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800 ajutat de 2 GB de memorie RAM. Spațiul intern de stocare este de 32 GB. Lista dotărilor este completată de o cameră foto principală de 8 megapixeli și una secundară de 2 megapixeli. Conectivitatea include 4G/LTE, Wi-Fi și NFC.

YotaPhone 2 va fi comercializat pe piața din România pentru prima dată prin intermediul emag.ro.

YotaPhone 2 4 150x150 YotaPhone 2, primul smartphone din lume cu două ecrane, se lansează în România
YotaPhone 2 3 150x150 YotaPhone 2, primul smartphone din lume cu două ecrane, se lansează în România
YotaPhone 2 2 150x150 YotaPhone 2, primul smartphone din lume cu două ecrane, se lansează în România

 

 

. Sursa YotaPhone 2, primul smartphone din lume cu două ecrane, se lansează în Româniaconnect.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.