E-Boda Storm V500s, un vârf de gamă cu specificații mid-range


decembrie 05 15:17 2014

Stire IT de ultima ora: E-Boda Storm V500s, un vârf de gamă cu specificații mid-range

Românii de la E-Boda au început, încă de anul trecut, să lanseze smartphone-uri sub brand propriu. Până acum am văzut numai telefoane cu dotări și specificați modeste, însă E-Boda Storm V500s este primul vârf de gamă al companiei. 

V500S Grup Fata Skill

 E-Boda Storm V500s, vârful de gamă al noii generații de smartphone-uri. Noul dispozitiv se remarcă printr-un design unibody, cu linii simple și elegante care încadrează un ecran IPS de 5 inci, cu rezoluție HD (1280×720). Smartphone-ul E-Boda este dotat cu un procesor octa-core de 1,4Ghz, însă are numai 1GB memorie RAM. Spațiul de stocare este de 16GB, iar camerele foto sunt de 5, respectiv 14MP.

Odată cu V500s, cei de la E-Boda au lansat și modelul E-Boda Storm V500, care are un aspect similar, dar o configurație puțin mai slabă. Mai exact, telefonul este dotat cu un procesor quad-core de 1,3Ghz, memorie RAM de 1GB și ecran de 5 inch, dar cu rezoluție 960×540. Spațiul de stocare este de 8GB, iar camerele foto sunt de 2, respectiv 8MP.

Telefoanele costă 849 lei și 599 lei.

”Când frumusețea și rafinamentul întâlnesc tehnologia rezultatul este un smartphone performant. Storm V500s este un device puternic și rezistent, cu o eleganță care îi garantează un loc în ierarhia gadget-urilor de top. Noul model marchează vârful nostru de gamă în materie de smartphone-uri și ridică standardul dispozitivelor pe care le dezvoltăm pentru clienții noștri. Telefonul are forța de a transforma simpla utilizare într-o experiență multi-tasking acoperind cu succes toate palierele pe care clienții noștri le solicită de la un smartphone: eleganță, performanță și putere,” a declarat Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda.

 

 

 

. Sursa E-Boda Storm V500s, un vârf de gamă cu specificații mid-rangeplaytech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.