Android 5.0 Lollipop ajunge pe Galaxy Note 4. Un preview video îți arată la ce să te aștepți


decembrie 03 18:09 2014

Stire IT de ultima ora: Android 5.0 Lollipop ajunge pe Galaxy Note 4. Un preview video îți arată la ce să te aștepți

telefon mare cu valoare adăugată [REVIEW]” href=”http://playtech.ro/2014/nexus-6-review-google-motorola/” target=”_blank”>Android 5.0 Lollipop se „învechește“ pe piață deja și treptat ajunge pe mai multe telefoane. Samsung lucrează la versiunea pentru Galaxy Note 4 și acum avem un video preview cu ea.

Lansare Samsung Galaxy Note 4 in Romania FOTO Razvan Baltaretu Playtech (20)

Android 5.0 Lollipop ajunge mai repede pe dispozitivele Nexus, dar LG, Samsung și HTC au promis că nu întârzie prea mult anul acesta. LG G3 deja are parte de Lollipop, iar acum, prin SamMobile, avem o versiune de Android 5.0 pentru Samsung Galaxy Note 4.

android 5.0 lollipop pe samsung galaxy note 4

Dacă ești familiarizat deja cu TouchWiz și cu filosofia de design a Samsung, atunci Android 5.0 Lollipop nu o să ți se pară prea diferit. Sunt rearanjate câteva meniuri, cum ar fi cel de notificări care glisează peste ecran într-un mod similar celui din versiunea stock și cel de setări în care meniurile sunt dispuse pe orizontală. De asemenea, toate aplicațiile Samsung – Dialer, Mesaje, Calendar, Mail, Task Manager și Ceas – au fost redesenate în concordanță cu Lollipop și Material Design.

Dacă te tentează Samsung Galaxy Note 4, avem deja un review cu el. „Încă nu-mi plac telefoanele cu ecrane atât de mari, dar Samsung Galaxy Note 4 este primul phablet pe care l-aș lua în calcul. Nu mi-a plăcut Galaxy Note 2 și Note 3 a schimbat prea puține lucruri. Acesta este un pas în față mai important“ – articolul integral este aici.

Citeste toata stirea Android 5.0 Lollipop ajunge pe Galaxy Note 4. Un preview video îți arată la ce să te aștepți la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.