Vodafone lansează Smart Tab 4G


noiembrie 26 12:39 2014

Stire IT din Comunicatii: Vodafone lansează Smart Tab 4G

Exclusiv la Vodafone, utilizatorii pot achiziționa de acum noua Vodafone Smart Tab 4G, una dintre cele mai accesibile tablete 4G, la un preț avantajos, împreună cu abonamentul Start Net 8, la un preț de 15 euro/ lună și avans 0.

Vodafone SmartTab4G 176x300 Vodafone lansează Smart Tab 4G

Vodafone Smart Tab 4G  este cel mai nou membru al familiei terminalelor sub brand propriu și prima tabletă Vodafone care permite conectivitate 4G, la viteza maximă de transfer de până la 150 Mbps. Procesorul quad-core de 1,2 GHz și memoria de 8 GB (ce poate ajunge la 64 GB cu extensia prin slot microSD) aduc rapiditate și putere noului terminal. Tableta dispune de un spațiu de stocare generos, iar ecranul HD de 8 inchi îi conferă o claritate uimitoare și culori vii, ideale pentru vizionarea filmelor preferate și a celor mai recente seriale TV din aplicația Seenow. Display-ul IPS oferă culori strălucitoare, imagini clare și un unghi larg de vizualizare.

Tableta Vodafone Smart Tab 4G poate fi achiziționată cu abonament și rate direct pe factura de servicii Vodafone, cu avans 0 Euro cu și prețuri lunare ce pornesc de la 15 Euro, alături de pachetul Start Net 8.  Tableta poate fi achiziționată și fără abonament, la prețul de 199 Euro (TVA inclus). Pentru mai multe detalii accesați:  https://www.vodafone.ro/shop/tablete/vodafone-smart-tab-4g

Citeste toata stirea Vodafone lansează Smart Tab 4G la connect.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.