Următorul DLC Mario Kart vine pe 13 noiembrie


noiembrie 06 16:55 2014

Stire IT de ultima ora: Următorul DLC Mario Kart vine pe 13 noiembrie

Știm deja că un nou joc de tip DLC din seria Mario Kart, mai exact al optulea joc este în lucru și acum avem și o dată oficială pe 13 noiembrie.

Mario-Kart-DLC

Noul Mario Kart va introduce trei noi piloți în amalgamul de caractere din care pot alege jucătorii deja. Unul dintre aceștia va fi Link din franciza Zelda iar celelalte două vor fi cel mai problabil o serie de costume. Unul dintre ele este pentru princess peach și celălalt este un costum Tanooki pentru Mario. În noul joc vor fi introduse și două noi kart-uri, F-Zero Blue Falcon și o motocicletă Epona. Dacă ați concurat pe toate pistele disponibile în jocul original DLC-ul va veni cu 8 trasee diferite toate fiind dezvăluite în timpul prezentării Nintendo ce a avut loc acum 2 zile.

Unele dintre aceste trasee ar putea fi familiare jucătorilor cum este de exemplu Mute City, Excitbike, Hyrule Castle sau Rainbow Road care ori unul dintre circuitele preferate pentru entuziaștii jocului sau un coșmar pentru cei mai înfocați fani ai francizei. Acest DLC va fi al doilea pentru Mario Kart 8 și va avea un preț de achiziție de 8 dolari.

Citeste toata stirea Următorul DLC Mario Kart vine pe 13 noiembrie la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.