SUA: De Black Friday şi Thanksgiving cumpărăturile online de pe calculoare, mai mari decât cele de pe smartphone-uri


noiembrie 30 17:18 2014

Stire din categoria Internet: SUA: De Black Friday şi Thanksgiving cumpărăturile online de pe calculoare, mai mari decât cele de pe smartphone-uri

Cu ocaziua ediţiei din acest a Black Friday şi a sărbătorii de Thanksgiving cumpărăturile online realizate de pe calculator au fost mai mari decât cele de pe smartphone-uri. Cumpărătorii online au cheltuit. în medie, 135 dolari prin intermediul calculatorului, faţă de 116 dolari în cazul utilizatorilor de tablete şi smartphone-uri. Datele au reieşit în urma cercetării efectuate de IBM Digital Analytics Benchmark, care a analizat, în timp real, milioane de tranzacţii online realizate de 800 de retaileri. …. Citeste toata stirea SUA: De Black Friday şi Thanksgiving cumpărăturile online de pe calculoare, mai mari decât cele de pe smartphone-uri la romanialibera.ro.

Urmareste stirile din Internet si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din categoria Internet. Vezi titlurile cele mai importante de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.