Razer trece la purtabile: Brățara Razer Nabu are o dată de lansare și un preț final


noiembrie 30 11:30 2014

Stire IT de ultima ora: Razer trece la purtabile: Brățara Razer Nabu are o dată de lansare și un preț final

Anunţată în urmă cu mai bine de jumătate de an, este o brăţară inteligentă care se pregăteşte în sfârşit să ajungă pe piaţă.

Razer Nabu Smart wristband

Pe lângă gadgeturi unicat lansate la fiecare câteva săptămâni, care cu greu se pot încadra într-o categorie sau alta, piaţa de purtabile se împarte în smartwatch-uri şi smartband-uri. Din categoria brăţărilor inteligente face parte Razer Nabu.

Prima oară, Razer Nabu a ajuns în faţa jurnaliştilor sub formă de prototip la începutul lui 2014. La , cei de al Razer erau foarte mândri de brăţara verde cu negru, fără a fi foarte precişi în legătură cu momentul în care o puteam achiziţiona. Pe 8 ianuarie 2015 s-ar fi împlinit un an de la momentul respectiv, dar se pare că americanii s-au ambiţionat şi vom putea cumpăra un astfel de smartband în variantă finală începând cu 2 decembrie.

Producătorii au promis că aşteptarea se va justifica în momentul în care veţi pune mâna pe un Nabu şi veţi putea aprecia la adevărata sa valoare controlul de calitate prin care a trecut acest produs. Până şi funcționalitățile de socializare, cum ar fi că puteți să cereți prietenia pe Facebook cuiva care poartă Nabu doar printr-o strângere de mână, vor funcţiona în conformitate cu promisiunile celor de la Razer.

În ceea ce priveşte preţul, Razer Nabu va intra în categoria produselor un pic mai ieftine, având în vedere că la doar 100 de dolari veţi putea pune mâna pe propriul exemplar. Primele 5.000 de persoane care se întâmplă să fie şi membri ai programului Razer Insider pot înregistra o precomandă pentru doar 80 de dolari.

Citeste toata stirea Razer trece la purtabile: Brățara Razer Nabu are o dată de lansare și un preț final la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.