Octavian Pantis: Smartphone-ul este o unealta extrem de eficienta pentru time management. Datorita lui am ajuns azi sa fim dirijori ai vietii si nu “marionete”


noiembrie 26 18:45 2014

Stire it de ultima ora: Octavian Pantis: Smartphone-ul este o unealta extrem de eficienta pentru time management. Datorita lui am ajuns azi sa fim dirijori ai vietii si nu “marionete”

Trecerea de la clasicul telefon mobil la smartphone a fost un adevarat ajutor cand a venit vorba de o organizare mai buna a timpului, insa a adus dupa sine si o invadare a spatiului personal, mai ales cand dispozitivul a devenit conectat si la…. Citeste toata stirea Octavian Pantis: Smartphone-ul este o unealta extrem de eficienta pentru time management. Datorita lui am ajuns azi sa fim dirijori ai vietii si nu “marionete” la wall-street.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea. Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante din categoria aceasta urmand linkurile de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.