Microsoft plătește CNN să-i folosească tabletele în emisiuni, prezentatorii săi utilizează iPad-uri


noiembrie 05 19:27 2014

Stire IT din categoria Gadgets: Microsoft plătește CNN să-i folosească tabletele în emisiuni, prezentatorii săi utilizează iPad-uri

  Pentru că are nevoie de o creștere serioasă în vânzări, compania Microsoft s-a gândit să plătească postul de televiziune CNN să folosească tabletele Microsoft Surface într-o emisiune transmisă în direct, dar planurile contractuale nu s-au dovedit…

http://www.iDevice.ro/ a publicat acest articol, versiunea originala o vei gasi acolo. Daca gasesti acest articol pe alt website, inseamna ca el a fost preluat fara acordul nostru.
Acest website este actualizat de mai multe ori zilnic.

.Citeste toata stirea Microsoft plătește CNN să-i folosească tabletele în emisiuni, prezentatorii săi utilizează iPad-uri la idevice.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din categoria Gadgets. Vezi cele mai importante stiri despre gigantul Apple si nu numai, in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.