Instalaţi-vă acum Android 5.0 Lollipop pe multiple dispozitive Nexus


noiembrie 13 11:11 2014

Stire IT de ultima ora: Instalaţi-vă acum Android 5.0 Lollipop pe multiple dispozitive Nexus

Utilizatorii unui număr destul de mare de dispozitive Nexus, începând de astăzi, îşi pot instala pe aparate noul .

android-5.0-lollipop-imagini oficiale de instalare

Datorită schimbărilor de design şi funcţionalitate semnificative pe care Google a decis să le insereze în noul Android 5.0 Lollipop, pofta internauţilor de a-l experimenta este mult mai mare. Din păcate, ca de fiecare dată, producătorii de telefoane nu sunt foarte eficienţi în a vă oferi acces la acest nou sistem de operare.

Există însă şi unii privilegiaţi. Din această categorie fac parte posesorii de . Ca urmare, deşi în timp vă veţi putea instala Android 5.0 pe dispozitivul preferat pe calea aerului, Google a decis să vă ofere imaginile oficiale cu respectivul firmware pentru a le instala prin intermediul unui PC când aveţi voi timp. Download-ul pentru oricare dintre imagini poate fi iniţiat de la adresa developers.google.com, cu menţiunea că momentan lista gadgeturilor suportate nu este foarte stufoasă. Ea include Nexus 5, Nexus 7 2012 – WiFi, Nexus 7 2013 – WiFi şi Nexus 10. Este foarte probabil ca în momentul în care accesaţi voi link-ul de mai sus, lista să fie completată cu noi versiuni de Android 5.0, dar la momentul redactării acestui material doar acestea erau cele disponibile.

Partea de instalare a unei astfel de imagini pe aparat nu este cea mai facilă din lume, dar cei de la Google au postat pe aceeaşi pagină un scurt tutorial care vă detaliază cei mai importanţi paşi. Dacă întâmpinaţi dificultăţi şi pur şi simplu nu vă iese socoteala, ar fi bine să mai aşteptaţi câteva săptămâni până când respectivele actualizări se vor reflecta într-un set update-uri OTA, instalabile printr-o conexiune WiFi. Ţine doar de voi pentru ce variantă optaţi.

Citeste toata stirea Instalaţi-vă acum Android 5.0 Lollipop pe multiple dispozitive Nexus la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.