Dacă aveam nevoie, acum există: Trunkster este primul troler inteligent


noiembrie 28 13:35 2014

Stire IT de ultima ora: Dacă aveam nevoie, acum există: Trunkster este primul troler inteligent

Cu un design simplu şi eficient, Trunkster este un nou creat în mod special pentru amatorii de gadgeturi aflaţi mereu în deplasare.

trunkster

Din varii motive, foarte mulţi dintre noi lucrează într-un domeniu care implică multe deplasări în ţară şi în străinătate. Într-o astfel de situaţie, pe lângă faptul că se justifică să faceţi o investiţie semnificativă într-un troler mai andurant, s-ar putea să cochetaţi şi cu achiziţia unui gadget.

Poartă numele de Trunkster, iar creatorii săi sperau să obţină 50.000 de dolari în finanţare pe KickStarter pentru materializarea sa într-un . La momentul redactării acestui material însă, cu 50 de zile rămase, strânsese deja 325.000 de dolari. Are un cântar digital integrat în el pentru a avea în permanenţă o evidenţă clară a kilogramelor, un acumulator de 15.000 mAh şi vă ajută să vă încărcaţi orice gadget printr-un port USB poziţionat pe partea superioară a trolerului. Dacă pe lângă 300 de dolari, aferenţi unui Trunkster obişnuit plătiţi 40 de dolari în plus, mai primiţi şi un modul GPS ascuns undeva în carcasa micului bagaj pentru a avea o evidenţă clară în permanenţă vizavi de unde se află.

trunkster smart troller

Nu vine cu fermoare, dar are un sistem de deschidere foarte facil pentru nu vă face probleme în cazul unei urgenţe. Întreaga sa construcţie este realizată dintr-o combinaţie de policarbonat şi aluminiu pentru rezistenţă destul de bună la şocuri, iar în cazul în care lucraţi cu documente sensibile, undeva în interior, este ascuns şi un compartiment special pentru astfel de fişiere. Primele unităţi de Trunkster ar trebui livrate în luna martie a anului viitor.

Citeste toata stirea Dacă aveam nevoie, acum există: Trunkster este primul troler inteligent la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.