Cum să nu mai fii păcălit niciodată: acest telefon descoperă falsurile


noiembrie 11 15:28 2014

Stire IT de ultima ora: Cum să nu mai fii păcălit niciodată: acest telefon descoperă falsurile

NEC vrea să elimine riscul de a cumpăra falsuri odată și pentru totdeauna cu noul lor telefon capabil să verifice autenticitatea produselor.

nec tehnologie falsuri camera

Cu toții ne-am confruntat la un moment dat în viața noastră cu dubii în legătură cu produsele pe care le cumpăram, mai ales în legătură cu autenticitatea lor. De cele mai multe ori este foarte greu să fim verificăm cu siguranță sursa lor de proveniență, însă cei de la NEC vor să rezolve această problemă cu noua lor tehnologie folosindu-se de una dintre cele mai de bază componente ale smartphone-ului vostru: camera foto.

Conform celor de la Phoenarena, tehnologia respectivă analizează obiectul pe care l-ați fotografiat în detaliu, observând mici elemente pe care în mod normal nu le-ați putea identifica. Imaginile sunt apoi comparate cu unele dintr-o bază de date în cloud pentru a scoate în evidență eventualele nereguli. Dacă este ceva ce nu se aseamănă între cele două fotografii, atunci veți fi informați imediat. În acest fel vă veți putea feri de produse contrafăcute.

După cum probabil bănuiați deja, tehnologia nu este încă finalizată. Mai sunt unele mici îmbunătățiri de adus, iar pentru fotografiile de calitate superioară necesare aveți nevoie de o lentilă macro pe care cei de la NEC au de gând să o scoată pe piață. Totuși, nu se știe exact când va fi disponibilă tehnologia sau dacă cei de la NEC vor reuși vreodată să o comercializeze. În cel mai bun caz, aceasta va apărea în luna martie a anului 2016.

Citeste toata stirea Cum să nu mai fii păcălit niciodată: acest telefon descoperă falsurile la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.