Black Friday la Orange ține până pe 2 februarie. Reducerile de sărbători


noiembrie 20 13:00 2014

Stire IT de ultima ora: Black Friday la Orange ține până pe 2 februarie. Reducerile de sărbători

În plină campanie de Black Friday 2014, cei de la Orange anunță deja ofertele pentru sărbătorile de iarnă.

orange romania black friday 2014

 

Black Friday 2014 nici nu a sosit încă, iar Orange deja oferă abonaților smartphone-uri și tablete pe gratis. Până pe 2 februarie 2015, clienții Orange primesc gratuit un smartphone sau o tabletă la oricare al doilea abonament de voce sau internet, ales pe 24 de luni. Pentru primul abonament, ei pot achiziționa în continuare terminale la preturi reduse. În plus, la orice astfel de achiziție, toate gadgeturile wearable au o reducere de 20%.

Chiar și după Black Friday 2014,  toți cei care optează pentru Cangur sau Panteră ca al doilea abonament Orange pot primi un smartphone gratuit. Cel mai accesibil abonament este Cangur 7 și include Orange Yomi la 0 euro. Începând cu abonamentul Cangur 14, telefoanele oferite gratuit împreună cu al doilea abonament sunt smartphone-uri 4G. Oferta se adresează și părinților, aceștia putând face cadou copiilor un smartphone gratuit, Alcatel Pop C3, împreună cu abonamentul Fluture 8 din oferta Junior.

Cei care aleg ca al doilea abonament să fie unul exclusiv de internet pot primi gratis o tabletă sau un modem 4G, în funcție de planul tarifar ales. De exemplu, clienții care, pe lângă un alt serviciu, activează sau prelungesc un abonament Colibri Explore 17 pe 24 de luni vor putea achiziționa tableta LG G Pad 8.0 la 0 euro.

„România este în plină digitalizare. Cu noua ofertă de sărbători, clienții își pot echipa familiile cu smartphone-urile, tabletele sau modemurile pe care și le doresc, pentru a fi conectați și a avea acces instant la informații și divertisment prin intermediul serviciilor digitale.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.

Citeste toata stirea Black Friday la Orange ține până pe 2 februarie. Reducerile de sărbători la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.