Android Wear primeşte o actualizare importantă. Acestea sunt primele detalii


noiembrie 12 09:20 2014

Stire IT de ultima ora: Android Wear primeşte o actualizare importantă. Acestea sunt primele detalii

Deşi a câştigat deja un număr mare de adepţi, platforma mai are nevoie câteva funcţii noi ce vor inserate printr-un update.

Android_Wear_5.0_Lollipop

Într-o perioadă relativ scurtă de timp, au apărut foarte multe ceasuri inteligente ce folosesc platforma mobilă a celor de la Google. Din păcate, Android Wear nu este nici pe departe perfect, motiv pentru care, foarte muţi utilizatorii au aşteptat cu interes .

La această oră, noul sistem de operare pentru ceasuri inteligente se află într-o perioadă de test, dar cei de la Phandroid au obţinut deja câteva capturi de ecran ce vor funcţiona ca un preview pentru ceea ce urmează să experimentăm cu toţii în următoarele săptămâni şi luni. În mod evident, vor exista şi câteva elemente de design desprinse din Android 5.0 Lollipop, dar cele mai multe noutăţi vor fi specifice Android Wear.

În primul rând a fost remediată problema luminozităţii agresive în diferite contexte total nepotrivite. Prin două noi moduri de funcţionare, putem alterna între Theater şi Sunlight. Primul este pentru serile în care sunteţi la cinema sau la teatru şi nu vreţi să deranjaţi persoanele din jur, iar al doilea este pentru situaţiile în care sunteţi în lumină naturală şi vreţi să daţi luminozitatea ecranului la maxim. Aceste funcţii noi sunt accesibile printr-un simplu swipe de sus în jos din ecranul principal. Tot prin intermediul acestui update, persoanele cu probleme de vedere vor avea un motiv în plus să treacă la Android Wear, deoarece vor putea ajusta dimensiunea fontului, vor putea inversa culorile şi vor putea face un gest pentru zoom în orice ecran.

Nu avem încă o dată de lansare pentru noul update, dar nu ar trebui să dureze foarte mult.

Citeste toata stirea Android Wear primeşte o actualizare importantă. Acestea sunt primele detalii la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.