Umbrela cu jet de aer cucerește Kickstarter și „suflă“ ploaia departe de utilizator


octombrie 14 16:51 2014

Stire IT de ultima ora: Umbrela cu jet de aer cucerește Kickstarter și „suflă“ ploaia departe de utilizator

Umbrela cu jet de aer este unul dintre proiectele care au cucerit Kickstarter în ultimele zile. După trei milenii, un designer a schimbat acest obiect.

umbrela cu jet de aer

Pe Kickstarter este proiectul umbrelei care te protejează sub un dom de aer. Ideea este a unui designer sud-coreean și el a renunțat cu totul la pânză, alegând să oprească picăturile de apă cu un jet de aer. Acest proiect futurist are nevoie de 10.000 de dolari pentru a fi pus în aplicare și deja a strâns aproximativ 15.000 de dolari.

Proiectul a mai fost rulat o dată prin 2010, când apăruseră zvonuri despre un concept de umbrelă cu aer, tot din partea unui designer sud-coreean, însă nu a ajuns niciodată în faza de producţie. Acum, umbrela cu jet de aer de pe Kickstarter mai are 10 zile la dispoziție pentru a strânge cât mai mulți bani, dar și-a asigurat deja finanțarea. Rămâne de văzut dacă acest creator vizionar o și livrează. Creatorul estimează că o poate livra până la finalul lunii decembrie 2015. Între octombrie 2014 și iulie 2015 ar îmbunătăți produsul, prin design și funcționare, între septembrie și decembrie anul viitor vor fi gata de livrare primele produse și la utilizatori vor fi până la finalul anului viitor.

Actualul design al umbrelelor pe care le folosim, făcând abstracție de la materialele mai bune folosite, este același încă de acum 3.000 de ani și are o mulțime de minusuri. „Umbrela de aer“ ar elimina, în primul rând, scurgerea apei pe marginea pânzei. Ar urma să fie produsă și vândută în trei versiuni, cea mai mică având un diametru de 30 cm, a doua fiind de 50 cm, iar cea mai mare ar ajunge la un diametru de 80 de centimetri.

Umbrela funcționează, desigur, pe baterie, iar autonomia nu este prea mare. Gadgetul de versiune mică rezistă 15 minute per încărcare, pe când cea mai bună autonomie ajunge la 30 de minute. Cât costă umbrela cu jet de aer? Ei bine, varianta mică va costa 88 de dolari, a doua costă 98 de dolari, iar cea mai mare va fi accesibilă la un preț de 108 dolari.

Citeste toata stirea Umbrela cu jet de aer cucerește Kickstarter și „suflă“ ploaia departe de utilizator la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.