Tutorial: Instalare Cydia dupa iOS 8.1 jailbreak Pangu pe iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone și iPad


octombrie 22 22:05 2014

Stire IT din categoria Gadgets: Tutorial: Instalare Cydia dupa iOS 8.1 jailbreak Pangu pe iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone și iPad

  Jailbreak iOS 8.1 este disponibil de câteva ore bune pentru iPhone, iPad și iPod Touch, iar de câteva zeci de minute avem și o versiune a Cydia care este compatibilă cu iOS 8.1 și poate fi instalată în câțiva pași simpli de către voi. […]

http://www.iDevice.ro/ a publicat acest articol, versiunea originala o vei gasi acolo. Daca gasesti acest articol pe alt website, inseamna ca el a fost preluat fara acordul nostru.
Acest website este actualizat de mai multe ori zilnic.

.Citeste toata stirea Tutorial: Instalare Cydia dupa iOS 8.1 jailbreak Pangu pe iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone și iPad la idevice.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din categoria Gadgets. Vezi cele mai importante stiri despre gigantul Apple si nu numai, in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.