Tancurile inteligente britanice ar putea fi conduse de către gameri


octombrie 24 17:24 2014

Stire IT de ultima ora: Tancurile inteligente britanice ar putea fi conduse de către gameri

Există o mulțime de jocuri cu tematică de război, jocuri care includ informații reale despre arme și echipamente reale de luptă.

Gameri-Tancuri

Sunt sigur că acele jocuri sunt distractive însă înafara unor skill-uri avansate în Call Of Duty la ce ne ajută atâtea informații? Ei bine dacă ești unul din gamerii competenți atunci ai putea să ai un post asigurat în armata Marii Britanii. Kevin Connell, vicepreședintele companiei General Dynamics, o companie globală responsabilă cu cele mai noi tehnologii de apărare, mulți sunt în căutare de persoane cu abilități deosebite în jocurile video pentru că aceștia au fost identificați ca cei mai bun șoferi ai unor tancuri inteligente. Mi se pare normal să dorească oameni experimentați în acest sens, mai ales că un gamer competent ar putea avea mii de ore de exercițiu pe un simulator  destul de avansat cum este Battlefield  sau Call of Duty. Pe lângă experiența acumulată Kevin Connell spune că gamerii au capabilitatea de a asimila de asemenea o cantitate mai mare de informații într-un timp foarte scurt și de a se acomoda la diferite condiții ce pot fi întâlnite pe câmpul de luptă.

Armata britanică lucrează la un tanc numit Scout TV. Acesta va fi primul tanc de acest tip, un tanc inteligent care va veni cu o mulțime de senazori și camere video amplasate pe toate lateralele acestuia. Senzorii pot fi folosiți pentru a raporta condițiile complete din jurul tancului și pentru a identifica ținta sau alte elemente. Tancul va fi unul complet automatizat iar procesul de control al acestuia va fi efectuat de la distanță.

Citeste toata stirea Tancurile inteligente britanice ar putea fi conduse de către gameri la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.