Orange lansează iPhone 6 și iPhone 6 Plus în România


octombrie 24 10:26 2014

Stire IT din Comunicatii: Orange lansează iPhone 6 și iPhone 6 Plus în România

Orange aduce pe piața din România iPhone 6 și iPhone 6 Plus din 31 octombrie, iar începând de astăzi, 24 octombrie, se pot lansa deja precomenzi.

iPhone 6 2 225x300 Orange lansează iPhone 6 și iPhone 6 Plus în România Odată cu oferta curentă pentru iPhone cu un abonament pe 2 ani, în perioada 1 octombrie – 31 decembrie, Orange a pregătit noi avantaje pentru clienți:

  • prin programul special Buy-Back iPhone pentru vechiul iPhone se oferă un voucher cu valoare mai mare
  • 2 luni gratuite la Asigurarea basic
  • 3 luni gratuite pentru opțiunea Universe HD Go prin care pot urmări programe, filme, seriale și emisiuni TV în mișcare

Programul Buy-back e valabil pentru clienții care vor să-și schimbe vechiul iPhone cu unul nou, cu activarea sau prelungirea unui abonament din oferta comercială pe 2 ani. De exemplu: pentru un iPhone 5s 16 GB folosit, prin programul special Buy-Back iPhone se primește un voucher în valoare de 280 euro, la cumpărarea unui iPhone 6 16GB. Voucherul primit se poate folosi pentru achiziția iPhone 6 16GB la doar 69 euro cu abonamentul Panteră 41, pe 2 ani, în loc de 349 euro.

Pentru clienții existenți care doresc să achiziționeze ultimul model de iPhone, Orange oferă noul serviciu Early Upgrade prin care pot cumpăra un nou iPhone oricând, indiferent de perioada contractuală actuală. Cu Early Upgrade clienții pot achiziționa un telefon nou la preț Thank You oricând doresc, fără să mai aștepte terminarea perioadei contractuale. Contravaloarea serviciului este calculată în funcție de taxa lunară a abonamentului pe care clientul îl deține în prezent și numărul de luni rămase din perioada contractuală, la care Orange aplică un discount de 60%.

Tarife (în euro) şi detalii pentru iPhone 6 și iPhone 6 Plus:

Untitled 300x59 Orange lansează iPhone 6 și iPhone 6 Plus în România

Precomenzile pentru noile iPhone 6 şi iPhone 6 Plus se pot lansa începând de astăzi, 24 octombrie, pe www.orange.ro/iphone, şi produsele vor fi disponibile din 31 octombrie 2014.

 

Citeste toata stirea Orange lansează iPhone 6 și iPhone 6 Plus în România la connect.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.