Noul Angry Birds Transformers este disponibil global, dar întâi pentru iPhone [VIDEO]


octombrie 16 12:00 2014

Stire IT de ultima ora: Noul Angry Birds Transformers este disponibil global, dar întâi pentru iPhone [VIDEO]

Deşi nu eram nici pe departe în pană de titluri din seria Angry Birds, de astăzi este disponibil noul

Angry Birds Transformers

În urmă cu câteva săptămâni, un nou titlu din seria Angry Birds a avut loc de o lansare restrânsă, în magazinele virtuale ale Noii Zeelande şi Australia. De astăzi însă, Angry Birds este disponibil global. Acesta porneşte de la o idee complet nouă pentru păsările nervoase şi este realizat în colaborare cu Hasbro, deţinătorii licenţelor pentru populara franciză.

În prima etapă, jocul va fi lansat doar pentru iOS, urmând ca pe 30 octombrie, în aproximativ două săptămâni acesta să ajungă şi pe Google Play, magazinul virtual al utilizatorilor de Android. Amatorii de dispozitive Kindle vor trebui să aştepte şi mai mult pentru a vedea cu ce se mănâncă noul Angry Birds. Abia pe patru noiembrie va fi disponibil acest joc în Amazon Appstore.

Jonathan Berkovitz, vicepreşedinte responsabil de divizia de gaming din cadrul Hasbro, s-a arătat foarte încântat de colaborarea cu Rovio pentru acest joc şi de modul în care Angry Birds Transformers a reuşit să transpună într-un singur titlu personalitatea ambelor tipuri de personaje. „Ne-am distrat mult lucrând cu Rovio la dezvoltarea caracterelor din Angry Birds Transformers, asigurându-ne că se păstrează partea amuzantă a personalităţii Angry Birds şi, în acelaşi timp, se menţine şi natura caracterelor Transformers. Suntem de părere că fanii de pe întregul mapamond vor aprecia acest nou univers Transformers, mai amuzant, combinat cu lumea Angry Birds – chiar este vorba de mai mult decât pare la prima vedere“, a afirmat acesta.

Dacă vreţi să vedeţi despre ce este vorba în acest joc, fără a-l descărca, trailerul de mai jos ar trebui să facă o treabă destul de bună în a sintetiza cele mai importante elemente de gameplay.

Citeste toata stirea Noul Angry Birds Transformers este disponibil global, dar întâi pentru iPhone [VIDEO] la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.