Minecraft ajunge pe PS Vita, ultima consolă de care scăpase [VIDEO]


octombrie 10 11:00 2014

Stire IT de ultima ora: Minecraft ajunge pe PS Vita, ultima consolă de care scăpase [VIDEO]

După ce a într-un mare fel, o versiune de Minecraft a fost anunţată şi pentru PS Vita.

Minecraft-sony PS-Vita

Deşi nu ar trebui să vină ca o surpriză, este imposibil să nu fi auzit de din cauza faptului că este disponibil pe aproape orice platformă. Indiferent dacă vorbim de iPhone sau PlayStation 4, cei de la Mojang s-au asigurat că vă sunt puse la dispoziţie toate uneltele pentru ca acest joc să creeze dependenţă, indiferent unde v-aţi afla.

Deoarece printr-o minune scăpase una dintre consolele portabile ale celor de la Sony din febra Minecraft, de săptămâna viitoare s-a remediat şi această problemă. Cu alte cuvinte, vă puteţi juca exact acelaşi joc şi pe PS Vita începând cu 15 octombrie. Informaţia vine de la 4J Studios, dezvoltatorii acestei variante de Minecraft. În cazul în care v-aţi dorit să vă simţiţi speciali, aveţi în vedere faptul că doar în Europa jocul va fi făcut public de săptămâna viitoare. Gamerii din alte colţuri ale mapamondului vor fi nevoiţi să mai aştepte o perioadă de timp nedeterminată.

Cum s-a mai întâmplat cu alte câteva titluri în ultimele săptămâni, licenţa de Minecraft pentru PS Vita va fi de tip Cross-buy. Asta se traduce prin faptul că, dacă aţi cumpărat versiunea de PS3 a jocului şi este asociată ID-ului vostru de PlayStation Network, veţi intra în posesia versiunii de PlayStation Vita fără costuri suplimentare. Din păcate, nu acelaşi lucru este valabil pentru posesorii de Minecraft pentru PS4. Aceştia din urmă vor trebui să plătească o diferenţă.

Pentru că vor fi introduse câteva schimbări pe partea de detalii grafice, în comparaţie cu alte iteraţii ale jocului, zilele trecute a fost publicat trailer-ul de mai jos pentru a le evidenţia.

Citeste toata stirea Minecraft ajunge pe PS Vita, ultima consolă de care scăpase [VIDEO] la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.