Microsoft va lansa dispozitive purtabile în curând


octombrie 20 16:09 2014

Stire IT de ultima ora: Microsoft va lansa dispozitive purtabile în curând

Ați auzit probabil că dispozitivele purtabile, acele ”wearables”, reprezintă următorul trend în tehnologie. Gigantul Microsoft lucrează la astfel de gadgeturi.

Microsoft-Wearables

Ca să nu rămână în urmă prea mult, gigantul Microsoft a specificat că și el pregătește lansări de produse pe acest segment în săptămânile ce urmează, din cele scrise într-un articol de pe Forbes.com. Cu nu mai puțin de două zile de utilizare fără o încărcare, smart-band-ul de la Microsoft va fi capabil de a citi ritmul cardiac al utilizatorului și va putea funcționa cu mai multe platforme mobile. În esență îți poți citi pulsul, probabil poți citi și ceasul de pe noua ta brățară Microsoft pe care o vei putea împerechea cu un smartphone Android sau iOS.

Primele vești despre acest dispozitiv au apărut în luna mai a acestui an și se spune că ar fi dezvoltat cu echipa de dezvoltare Microsoft Kinect, fiind compatibil cu Android, iOS și nu în ultimul rând Windows Mobile. pentru a fi totuși relevant în piața de retail, adică atrăgător pentru publicul de rând acesta ar trebui să aibă un preț similar sau de preferință mai mic decât competitorii săi, între 200 și 250 de dolari.

Poate am fost puțin sarcastic cu titlul acestui articol, mai ales că Microsoft vorbește de ceva vreme de aceste dispozitive și folosește site-ul Forbes pentru a mediatiza o presupusă lansare a acestuia. Piața acestor dispozitive va fi într-adevăr foarte mare, evaluată la 7.1 miliarde de dolari în 2015, și este normal ca fiecare producător să dorească o părticică din acele venituri.

Citeste toata stirea Microsoft va lansa dispozitive purtabile în curând la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.