Mai multe avantaje de la Orange pentru internet mobil 4G și internet pentru acasă şi birou


octombrie 28 14:19 2014

Stire IT din Comunicatii: Mai multe avantaje de la Orange pentru internet mobil 4G și internet pentru acasă şi birou

Orange aduce mai multe beneficii clienților care au nevoie de internet de mare viteză.

Orange Logo 300x191 Mai multe avantaje de la Orange pentru internet mobil 4G și internet pentru acasă şi birou

Astfel, abonamentele Colibri și Colibri Explore, pentru laptop și, respectiv, tabletă, au fost simplificate la 3 variante, cu prețuri de 11, 17 și 21 de euro/lună (TVA inclus), potrivite unei utilizări individuale sau împreună cu familia ori prietenii. Abonamentele au mai mult trafic de internet inclus, viteze medii reale de 60-80 Mbps și trafic nelimitat în timpul nopții prin Happy Night, oferind o experiență digitală îmbunătățită. În funcție de nevoile lor, clienții pot alege ca după terminarea traficului 4G inclus să poată folosi nelimitat internetul la viteze de 128 Kbps fără costuri suplimentare, prin opțiunea Cost Control, sau să beneficieze în continuare de vitezele 4G, cu un tarif de 1 euro/500MB.Cu noile abonamente Colibri și Colibri Explore, clienții au acces la Orange TV Go și 1GB trafic suplimentar pe lună timp de trei luni, pentru a se bucura de programe TV, filme, seriale și emisiuni oricând și oriunde.

În plus, toate abonamentele au în ofertă un dispozitiv compatibil, fie că este vorba despre un modem USB, un modem Wi-Fi sau o tabletă. De exemplu, în cazul abonamentele Colibri Explore, clienții pot alege dintr-un portofoliu bogat de tablete performante. Împreună cu abonamentul Colibri Explore 11, care oferă 2 GB trafic de internet și este recomandat pentru o utilizare individuală, clienții primesc tableta Vonino Onyx QS la 0 euro. La Colibri Explore 21, care include 8 GB și poate permite folosirea în paralel a traficului de către mai mulți utilizatori, abonații primesc la 0 euro tableta LG G Pad 8.0, compatibilă 4G. Prețurile tabletelor sunt valabile la activarea sau prelungirea abonamentelor pe 2 ani.

De acum și portofoliul de internet pentru acasă şi birou aduce mai multe beneficii prin abonamentele Home Pack, Office Pack și Business Pack: viteză ridicată prin rețeaua 4G și conectare rapidă, fără a fi necesară instalarea de către operator, trafic nelimitat de internet, primii 75 GB la viteze medii reale de 60-80 Mbps prin rețeaua 4G și apoi de până la 256 Kbps prin opțiunea Cost Control, opțiunea Happy Night inclusă, precum și 25 GB spațiu de stocare în Orange Cloud. În plus, abonamentele oferă apeluri nelimitate către rețelele fixe naționale sau numerele favorite din rețeaua Orange, precum și sute de mi nute naționale și internaționale. La toate abonamentele de internet pentru acasă și birou, clienții pot primi routerul Wi-Fi 4G Huawei E5172 la 1 euro.

Clienții persoane fizice care aleg 2 sau 3 abonamente pentru serviciile Orange pe 2 ani primesc cu 50% sau, respectiv, 100% mai multe beneficii pe toată durata contractuală. Pentru mai multe informații accesați www.orange.ro.

Citeste toata stirea Mai multe avantaje de la Orange pentru internet mobil 4G și internet pentru acasă şi birou la connect.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.