LG aduce în România noul smartphone LG F60


octombrie 13 13:12 2014

Stire IT de ultima ora: LG aduce în România noul smartphone LG F60

LG anunță disponibilitatea pe piața din România a noului LG F60. Oferă 4G la preț rezonabil.

lg f60

LG laudă pentru F60 capacitatea de a se conecta la rețele 4G LTE, dispune de un procesor quad-core la 1,2GHz și rulează sistemul de operare Android 4.4 KitKat. LG F60 dispune de o carcasă subţire şi compactă, un ecran IPS de 4,5 inci şi o baterie de 2.100mAh, conform comunicatului remis „Playtech“. LG F60 mai are 1GB de memorie RAM, un spațiu de stocare de 4 sau 8GB și o cameră principală de 5 megapixeli.

LG F60 este dotat cu experienţa de utilizare (UX) specifică LG, adaptată de la LG G3, care include Gesture Shot – le permite utilizatorilor să-şi facă selfie-uri cu uşurintă prin deschiderea şi închiderea mâinii în faţa lentilei pentru a declanşa o numărătoare inversă de 3 secunde înainte de declanşare și Front Camera Light care sporeşte iluminarea feţei utilizatorului prin afişarea unei lumini albe în jurul ecranului de preview în modul self-portrait.

Mai sunt disponibile, de asemenea, Touch & Shoot pentru ca utilizatorii să surprindă momentele speciale rapid şi intuitiv printr-o simplă atingere oriunde pe ecran pentru a focaliza şi face poza într-un singur pas; și Knock Code pentru a debloca LG F60 într-un singur pas prin intermediul unui cod personalizabil „knock“.

F60 va fi disponibil în versiuni single şi dual SIM, perfect pentru utilizatorii business. Telefonul va fi disponibil exclusiv în magazinele Orange începând cu mijlocul lunii octombrie, de la 0 euro prin programul buy-back la abonamentul Orange Cangur 16. În prezent, cel mai bun telefon LG este G3. Noi l-am denumit „regele Androizilor“ în review-ul publicat în momentul lansării.

Citeste toata stirea LG aduce în România noul smartphone LG F60 la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.