iPhone 6 și iPhone 6 Plus încă sunt disponibile pentru precomandă cu livrare în 31 octombrie


octombrie 24 20:10 2014

Stire IT din categoria Gadgets: iPhone 6 și iPhone 6 Plus încă sunt disponibile pentru precomandă cu livrare în 31 octombrie

  iPhone 6 și iPhone 6 Plus sunt disponibile încă din cursul nopții trecute pentru precomandă la Telekom Romania, Orange și Vodafone, iar în peste 20 de ore stocurile inițiale alocate României încă nu au fost epuizate. Dacă veți accesa website-urile…

http://www.iDevice.ro/ a publicat acest articol, versiunea originala o vei gasi acolo. Daca gasesti acest articol pe alt website, inseamna ca el a fost preluat fara acordul nostru.
Acest website este actualizat de mai multe ori zilnic.

.Citeste toata stirea iPhone 6 și iPhone 6 Plus încă sunt disponibile pentru precomandă cu livrare în 31 octombrie la idevice.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din categoria Gadgets. Vezi cele mai importante stiri despre gigantul Apple si nu numai, in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.