Emisiunea PLAYTECH – Cântăm la chitară și punem la treabă aplicațiile de tipul Find My iPhone


octombrie 26 13:20 2014

Stire IT de ultima ora: Emisiunea PLAYTECH – Cântăm la chitară și punem la treabă aplicațiile de tipul Find My iPhone

Emisiunea PLAYTECH din această duminică aduce un test inedit special: căutăm telefoane cu un câine și cu un telefon. Care se descurcă mai bine? Înainte de test învățăm însă să cântăm la chitară folosind tehnologia.

emisiunea playtech ep 5

telefon pierdut: câinele sau tehnologia?” href=”http://playtech.ro/2014/emisiunea-playtech-cine-poate-gasi-mai-repede-un-telefon-pierdut-cainele-sau-tehnologia/” target=”_blank”>Emisiunea PLAYTECH începe de astăzi, 26 octombrie, de la ora 13.20.A ajuns la episodul cinci în care învățăm, cu invitatul Cristian Hrubaru, să cântăm la chitară. Vedeta Prima TV și Rock FM își conectează chitara la o consolă de ultimă generație și ne arată tuturor cum te poți transforma într-un maestru al muzicii rock cu ajutorul tehnologiei. Asta folosind un joc tare interesant.

Testul inedit de săptămâna aceasta presupune să căutăm un telefon folosind tehnologia sau un câine. Câinele se descurcă foarte bine, dar poate și telefonul să exceleze. Cât de bune sunt aplicațiile de tipul Find my iPhone sau Android Device Manager? în situațiile potrivite sunt foarte bune, dar uneori mai eșuează.

La rubrica de știri avem fel de fel de invenții interesante despre care vă vorbim, iar după asta vă arătăm aplicațiile carene-au uimit cel mai tare luna aceasta.

În emisiunea PLAYTECH am încercat să explicăm ce este cu acest cloud și la ce folosește. Plouă din el? Poate doar cu poze furate. În rubrica „Cinci lucruri despre”, Lucian Popescu și expertul playtech.ro dezbat avantajele și dezavantajele marelui sistem din ”nor”. La final de ediție vorbim cu un tânăr cu adevărat remarcabil. Iulian Lazăr este creatorul unui roboțel care îi poate ajuta pe cei mici atunci când sunt bolnavi sau când le este dor de părinți.

Citeste toata stirea Emisiunea PLAYTECH – Cântăm la chitară și punem la treabă aplicațiile de tipul Find My iPhone la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.