Easy Guitar este un mod revoluţionar de a învăţa să cânţi la chitară [VIDEO]


octombrie 31 08:31 2014

Stire IT de ultima ora: Easy Guitar este un mod revoluţionar de a învăţa să cânţi la chitară [VIDEO]

Deşi cântatul la un instrument nu este foarte facil, Easy Guitar vă permite să învăţaţi să cântaţi la prin intermediul unor leduri indicatoare.

easy-guitar chitara LED-uri

Toţi cei care au dezvoltat o plăcere deosebită din a asculta muzică au avut, la un moment dat, curiozitatea de a învăţa să şi cânte. Din păcate, această sarcină s-a dovedit mult mai dificilă decât ar fi crezut cineva din cauza teoriei muzicale din spate şi a cantităţii enorme de exerciţii pe care trebuie să le executaţi. Partea bună este că sintagma ,,tehnologia avansată ne face viaţa mai uşoară” se pare că se reflectă şi în acest domeniu.

Iniţial aţi fi tentaţi să credeţi că tutorialele de pe YouTube reprezintă un mod foarte bun pentru a învăţa să cântaţi la orice. Easy Guitar este însă o metodă mult mai eficientă deoarece facilitează reţinerea unei melodii printr-un set de leduri. În momentul în care conectaţi o chitară acustică aparent obişnuită la USB şi porniţi un program, simultan cu melodia care se desfăşoară pe ecran, mai multe leduri vor începe să clipească în poziţia în care trebuie să poziţionaţi voi degetele. În prima etapă, ledurile vor rămâne aprinse o perioadă mai lungă de timp pentru a nu vă grăbi, urmând ca atunci când la această activitate să grăbiţi ritmul atât voi cât şi ledurile de pe chitară.

Deşi nu îmi dau seama exact cât costă acest gadget, pe site-ul producătorului este disponibil un număr de telefon şi o adresă de email la care puteţi comanda sau cere informaţii suplimentare. Tot acolo este afişată o colecţie stufoasă de clipuri pe care le puteţi folosi ca material educaţional.

Citeste toata stirea Easy Guitar este un mod revoluţionar de a învăţa să cânţi la chitară [VIDEO] la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.