Deadline, aplicația care îți spune cât mai ai de trăit


octombrie 31 12:56 2014

Stire IT de ultima ora: Deadline, aplicația care îți spune cât mai ai de trăit

O nouă aplicație încearcă să ghicească exact data și ora la care vei muri. Deadline este disponibilă pentru dispozitivele cu iOS.

RIP1

Dacă tot este Halloween-ul, ne-am gândit să prezentăm Deadline, o aplicație de-a dreptul sinistră care încearcă să estimeze cât timp mai ai de petrecut pe această planetă.

Aplicația de 0,99 dolari combină datele culese de aplicația HealthKit din iOS 8 cu o serie de informații personale pentru a calcula cât mai ai de trăit.

Dezvoltatorul Alaric Cole, responsabil și pentru o aplicație care numără pașii, susține că algoritmul folosit de Deadline este similar cu cel folosit de companiile de asigurări pentru a genera o estimare.

Utilizatorii pot face schimbări în aplicație, în cazul în care și-au modificat stilul de viață, iar cronometrul va fi actualizat.

Mai mult, cei care vor să-și amintească constant să trăiască clipa, căci sfârșitul e aproape, pot alege să folosească și widgetul Deadline. 

deadline

Citeste toata stirea Deadline, aplicația care îți spune cât mai ai de trăit la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.