Ceasuri inteligente pe care le poți cumpăra în România


octombrie 14 12:23 2014

Stire IT de ultima ora: Ceasuri inteligente pe care le poți cumpăra în România

În afară de Apple Watch din aur are un preț enorm” href=”http://playtech.ro/2014/ceasul-apple-watch-din-aur-un-pret-enorm/” target=”_blank”>Apple Watch și noul ceas LG Watch R, celelalte ceasuri inteligente sunt disponibile în România. Iată la ce preț și de unde le poți avea.

Apple CEO Tim Cook speaks about the<a href= Apple Watch during an Apple event at the Flint Center in Cupertino” width=”630″ height=”419″ />

Ceasurile inteligente sunt acum și în România. QuickMobile prezintă o colecție foarte bună de la cei mai importanți producători din lume, dar și de la câteva companii mai mici. Avem, spre exemplu, în așteptare un Apple Watch pentru 2015, dar până atunci sunt disponibile produsele de la Samsung, LG sau Motorola.

Printre ceasurile inteligente cel mai interesant de până acum a fost Motorola Moto 360, la un preț de 1.500 de lei, cu o garanție de șase luni și este în stoc furnizor. Acesta are un cadran rotund, funcționează cu Android Wear și dispune de un dispozitiv pentru încărcare wireless. Până la LG G Watch R este singurul cu ecran rotund.

Ceasul Gear S de la Samsung încă nu a fost lansat

Sunt, apoi, Samsung Gear 2 și  LG G Watch. Cel dintâi are sistem de operare Tizen și costă 1.100 de lei, pe când cel de la LG, primul produs de companie, rulează pe Android Wear și are un preț de 900 de lei. Cele două ceasuri inteligente sunt diferite prin display, cel de la LG e mai mare, și prin design, al Samsung este mai curbat pe încheietură, cu margini mai rotunjite.

Mai ieftine sunt ceasurile de la Mykronoz, brățara pentru fitness Gear Fit de la Samsung, un I’m Watch de la Color Smartwatch și iHealth. Mai avem de așteptat LG G Watch R, pe care „Playtech“ l-a testat la IFA 2014, și Apple Watch, care cel mai probabil va fi lansat în primăvara anului viitor.

Citeste toata stirea Ceasuri inteligente pe care le poți cumpăra în România la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.