Apple iPad Air 2 – mai usor, mai subtire


octombrie 31 09:31 2014

Atat de performant, incat nu vei mai dori sa-l pui jos. Atat de subtire si de usor, incat nici nu vei simti nevoia sa faci asta. iPad Air 2 are un afisaj Retina reproiectat, revolutionarul senzor de amprenta Touch ID, puternicul cip A8X, camere iSight si FaceTime HD imbunatatite si conexiuni wireless chiar si mai rapide. Toate aceste dotari sunt inglobate intr-o carcasa rezistenta din aluminiu avand doar 6,1 milimetri grosime, astfel incat sa-ti poti lua dispozitivul practic oriunde, pentru a face practic orice.

Touch ID. Securitate bazata pe un design unic: amprenta taCu revolutionarul senzor de amprenta Touch ID, iti poti folosi amprenta pentru a debloca iPad Air 2 si pentru a te autentifica in aplicatiile securizate. De asemenea, o poti folosi pentru a face achizitii din iTunes Store, App Store si iBooks Store, fara a trebui sa-ti tastezi vreodata parola sau informatiile de facturare.

iPad Air 2
Chip A8X. Incredibil de puternic. Dar nu flamand de putere. De la lansarea aplicatiilor sau jucarea jocurilor si pana la editarea video, totul ruleaza mai fluid si reactioneaza mai prompt pe iPad Air 2. Aceasta deoarece noul cip A8X cu arhitectura pe 64 de biti de clasa desktop furnizeaza performante de procesare cu pana la 40% mai mari decat cipul A7 aflat in generatia anterioara de iPad Air. In plus, desi iPad Air 2 are si performante grafice de 2,5 mai bune, ofera in continuare pana la 10 de autonomie.

Citeste mai multe si afla toate detaliile tehnice despre Apple iPad Air 2 la http://bit.ly/1wLAlKk.

  Article "tagged" as:
  Categories: