Windows 9 va fi confirmat oficial astăzi. Ce ne pregătește Microsoft


septembrie 30 18:01 2014

Stire IT de ultima ora: Windows 9 va fi confirmat oficial astăzi. Ce ne pregătește Microsoft

Windows 9 va fi prezentat oficial în această seară de către Microsoft. Este o versiune care se va dovedi foarte importantă pentru viitorul Windows.

windows9

Windows 9 va fi confirmat oficial în această seară. De la ora 20.00 (ora României) Microsoft va prezenta în San Francisco toate noutățile incluse în Windows 9. Noua versiune nu va fi radical schimbată față de restul, dar Microsoft va oferi o integrare mai bună între vechiul mediu desktop și cel Modern din Windows 8.

Din zvonurile de până acum știm că în Windows 9 se va renunța la scurtăturile rapide din Charms, urmând să fie implementate în aplicațiile pe care le folosești. Astfel, aplicațiile vor „comunica“ între ele în același stil în care ar fi fost posibil prin Charms, dar va fi mai ușor de folosit sistemul de operare de către oamenii obișnuiți cu vechea interfață.

În plus, Microsoft a perfecţionat și suportul pentru mașini virtuale. Windows XP Mode din Windows 7 a fost doar prima etapa în această direcţie pentru sistemele de operare ieşite din Redmond. Utilizatorii care au dorit o astfel de funcționalitate la nivel profesionist au trebuit să recurgă la soluții terțe, dar cu Windows 9 gestionarea acestora ar putea fi la fel de simplă ca apăsarea unui buton din taskbar. O primă versiune de Windows 9 va fi disponibilă spre finalul anului, cel mai probabil cea developer preview, iar în 2015 va fi lansarea oficială.

În final, e vorba de meniul Start. Windows 9 va aduce înapoi butonul Start, după cum au promis cei de la Microsoft, dar funcționalitatea este alta acum. Utilizatorii vor putea alege să folosească meniul clasic Start sau să navigheze printre aplicații în ecranul de start din interfața Modern. Noul meniu din Windows 9 aduce elemente atât din versiunea de Windows 7, cât și din cea de Windows 8. Mai mult, odată cu Windows 9 va fi schimbat radical procesul de dezvoltare și actualizare a Windows.

Începând cu ora 20.00, Playtech îți spune tot ce trebuie să știi despre Windows 9

Citeste toata stirea Windows 9 va fi confirmat oficial astăzi. Ce ne pregătește Microsoft la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.