Windows 8.1 ajunge pe gadgeturi tot mai ieftine. Ultima creație: HaierPad W81


septembrie 04 09:00 2014

Stire IT de ultima ora: Windows 8.1 ajunge pe gadgeturi tot mai ieftine. Ultima creație: HaierPad W81

După ce Microsoft a făcut eforturi semnificative pentru a-şi optimiza sistemul de operare pentru tablete de dimensiuni mici, iar ultima creaţie este HaierPad W81.

haier_w81-haierpad w81

Deşi ne-am obişnuit să vedem smartphone-uri cu Android de la diverşi producători chinezi de care nu am auzit şi probabil nu vom mai auzi niciodată, se pare că un fenomen similar se întâmplă cu . Cel puţin acest trend este confirmat indirect de un gadget precum HaierPad W81.

După cum numele acestei creaţii ne sugerează, HaierPad W81 de la Haier este o nouă tabletă preinstalată cu motiv pentru care, nu va folosi un procesor pe arhitectură ARM. În schimb, în spatele carcasei de aluminiu se va ascunde un procesor de ultimă generaţie Intel Atom, 2GB de memorie RAM şi un spațiu de stocare de 32GB. Partea de interacţiune se va realiza prin intermediul unui display IPS de 8 inci cu o rezoluţie de 1.280 x 800 pixeli. Are conectivitate WiFi şi Bluetooth, iar dacă spaţiul de stocare nu vă este suficient, puteţi apela la microSD-uri.

Descoperă cele mai noi și puternice gadgeturi de la IFA 2014

La un preţ decent de 280 de dolari, în următoarele luni, această creaţie ar trebui să-şi găsească loc în mai multe pieţe europene. Publicul target? Cei care vor să ruleze aplicaţiile pe care le folosesc de o viaţă pe un dispozitiv portabil care arată bine.

Citeste toata stirea Windows 8.1 ajunge pe gadgeturi tot mai ieftine. Ultima creație: HaierPad W81 la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.