Vertu Aster este un smartphone de lux la fel de inaccesibil pe cât v-aţi aştepta


septembrie 26 08:30 2014

Stire IT de ultima ora: Vertu Aster este un smartphone de lux la fel de inaccesibil pe cât v-aţi aştepta

Deşi nu a fost încă lansat oficial, noul smartphone Vertu Aster a ajuns online prin autorităţile de certificare, TENAA şi FCC.

vertu-aster

Înainte ca un gadget să ajungă în mâinile publicului larg, trebuie certificat de câteva instituţii. În Statele Unite este vorba de FCC, iar în China este vorba de TENAA. De cele mai multe ori, producătorii organizează un eveniment de lansarea înaintea trimiterii unui smartphone către FCC, dar se pare că cei de la au preferat să facă invers. Din acest motiv, acum aflăm primele detalii despre noul telefon inteligent ieşit din telefoane făcute manual, fără roboţi [VIDEO]” href=”http://playtech.ro/2013/la-vertu-gasim-telefoanele-facute-manual-fara-roboti-video/” target=”_blank” rel=”tag”>laboratoarele de cercetare şi dezvoltare ale britanicilor.

Cu numele complet de Vertu Aster, dispozitivul din imaginea de mai sus este primul telefon al producătorului care nu integrează o configuraţie hardware slabă. Este construit în jurul unui display Full HD de 4,7 inci, cel mai probabil protejat cu un strat de cristal safir. Partea de procesare este asigurată de un procesor quad core tactat la 2,3 GHz, ajutat de 2GB de memorie RAM şi un spaţiu de stocare de 64GB. Tot ca o inovaţie importantă prezentă pentru prima oară într-un Vertu, putem trece în revistă conectivitatea LTE şi NFC. Are două camere, una principală de 13 megapixeli şi o a doua, frontală, de 2 megapixeli. Sistemul de operare preinstalat va fi Android 4.4 KitKat, dar va fi mascat destul de agresiv de interfaţa proprie a producătorului englez.

Deşi nu se ştie când exact va ajunge Vertu Aster pe piaţă, haideţi să cădem de acord că nu va fi deloc ieftin, în parte datorită utilizării unor materiale premium pentru construcţie. La prima vedere, aş putea să identific pielea naturală, dar s-ar putea să mai fie vorba şi de titan şi alte câteva variaţii, în funcţie de bugetul pe care îl aveţi la dispoziţie.

Citeste toata stirea Vertu Aster este un smartphone de lux la fel de inaccesibil pe cât v-aţi aştepta la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.