Un nou scandal pentru Apple: iPhone 6 se îndoaie în buzunar


septembrie 24 08:30 2014

Stire IT de ultima ora: Un nou scandal pentru Apple: iPhone 6 se îndoaie în buzunar

Tot mai mulţi posesori de iPhone 6 şi iPhone 6 Plus au început să se plângă online de flexibilitatea nedorită a noului lor smartphone.

#bentgate iphone 6 flexibil

După cum se poate vedea în imaginile alăturate şi în clipul de mai jos, se îndoaie. În contextul în care Apple nu s-a lăudat cu această abilitatea în cadrul conferinţei de lansare a noilor telefoane, este evident că aceasta este de fapt o problemă, nu un avantaj.

Tot mai mulţi internauţi, după o utilizare de câteva zile în condiţii obişnuite, au observat că noul lor smartphone ieşit din Cupertino este mai maleabil decât ar trebui. Din câte se pare, problema apare sub butoanele de volum şi, cum era de aşteptat, sperie utilizatorii care nu se aşteptau la aşa ceva. Pentru a amplifica amploarea evenimentului, deja a fost asociat acestui fenomen tag-ul #bendgate, pe aceeaşi linie cu #watergate sau #antennagate.

Momentan nu se ştie cât de răspândit este fenomenul sau care este cauza afecţiunii prezentate. Mulţi au fost de părere că blugii foarte strânşi ar putea avea un rol important în apariţia îndoiturii. În practică, e foarte probabil să fie de vină folosirea aluminiului pe o suprafaţă destul de mare, în contextul în care un este şi foarte subţire. Aceste particularităţi adunate, cumulate cu un pic de presiune în câteva puncte cheie au urmări dezastruoase.

Rămâne acum să mai aşteptăm câteva zile pentru a aprecia cum se cuvine amploarea scandalului. Având în vedere că nici un comunicat de presă Apple nu a fost făcut public pe marginea acestui subiect, s-ar putea ca problema să nu fie foarte răspândită.

Apple iPhone 6 bent1

Citeste toata stirea Un nou scandal pentru Apple: iPhone 6 se îndoaie în buzunar la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.