U2 – Songs of Innocence inregistreaza doar 2 milioane de descarcariin 4 zile de disponibilitate gratuita in iTunes


septembrie 13 21:00 2014

Stire IT din categoria Gadgets: U2 – Songs of Innocence inregistreaza doar 2 milioane de descarcariin 4 zile de disponibilitate gratuita in iTunes

  La conferinta pentru prezentarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus compania Apple a anuntat ca va oferi gratuit noul album U2 – Songs of Innocence pentru toti cei care detin un Apple ID pentru iTunes Store. Compania Apple a platit nu mai putin de…

http://www.iDevice.ro/ a publicat acest articol, versiunea originala o vei gasi acolo. Daca gasesti acest articol pe alt website, inseamna ca el a fost preluat fara acordul nostru.
Acest website este actualizat de mai multe ori zilnic.

.Citeste toata stirea U2 – Songs of Innocence inregistreaza doar 2 milioane de descarcariin 4 zile de disponibilitate gratuita in iTunes la idevice.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din categoria Gadgets. Vezi cele mai importante stiri despre gigantul Apple si nu numai, in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.