Tim Cook vorbeste despre iPhone 6, iPhone 6 Plus, Apple Watch si Apple Pay intr-un interviu extins (Video)


septembrie 15 08:30 2014

Stire IT din categoria Gadgets: Tim Cook vorbeste despre iPhone 6, iPhone 6 Plus, Apple Watch si Apple Pay intr-un interviu extins (Video)

  In weekend v-am prezentat cateva preview-uri pentru un interviu extins acordat de catre Tim Cook celebrului moderator Charlie Rose, iar astazi il putem vedea in intregul sau. In clip Tim Cook vorbeste despre iPhone 6, iPhone 6 Plus, Apple Watch,…

http://www.iDevice.ro/ a publicat acest articol, versiunea originala o vei gasi acolo. Daca gasesti acest articol pe alt website, inseamna ca el a fost preluat fara acordul nostru.
Acest website este actualizat de mai multe ori zilnic.

.Citeste toata stirea Tim Cook vorbeste despre iPhone 6, iPhone 6 Plus, Apple Watch si Apple Pay intr-un interviu extins (Video) la idevice.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din categoria Gadgets. Vezi cele mai importante stiri despre gigantul Apple si nu numai, in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.