Telekom se lansează oficial în România. Cosmote și Romtelecom, sub umbrela magenta


septembrie 12 15:09 2014

Stire IT de ultima ora: Telekom se lansează oficial în România. Cosmote și Romtelecom, sub umbrela magenta

Începând din 13 septembrie, românii care folosesc serviciile Romtelecom sau Cosmote vor deveni, oficiali utilizatori ai Telekom România, iar cele două companii vor intra oficial în familia internațională Telekom. 

Nikolai Beckers

Sloganul sub care Telekom va opera în România este ”Experiențe împreună”, iar produsele și serviciile vor fi oferite clienți sub brandul ”T”.

În urma unirii dintre cele două companii, Telekom a devenit, oficial, cel mai mare furnizor de servicii telecom de pe piața din România.

Ne dorim să devenim prima alegere ca brand de telecomunicații din România care te conectează la tehnologie, atât în viața personală, cât și în cea profesională. Întrucât deține capabilități și puncte forte unice, Telekom devine o opțiune integrată fix-mobilă pe piața românească, pentru milioanele de experiențe ce merită împărtășite”, a declarat Nikolai Beckers, CEO Telekom Romania Communications și Telekom Romania Mobile Communications.

Adăugarea României pe harta Magenta este un pas firesc în extinderea amprentei Deutsche Telekom în Europa. Este în linie cu strategia noastră de a oferi cea mai bună experiență pentru clienți, prin leadership în tehnologie. Ca furnizor de top în Europa, vom aduce experiența și abilitățile noastre pe piața românească. Suntem puternic implicați în susținerea Telekom România și vom contribui semnificativ la societatea românească”, a declarat Claudia Nemat, membru în Board-ul Deutsche Telekom pentru Europa și Tehnologie.

Mulțumiri de la premier

La eveniment a fost prezent și primul ministru Victor Ponta. Acesta a declarat că se bucură că România intră în familia Telekom și a mulțumit companiei pentru locurile de muncă oferite de aceasta la noi în țară. 

Citește materialul integral și vezi un clip video pe adevarul.ro

Citeste toata stirea Telekom se lansează oficial în România. Cosmote și Romtelecom, sub umbrela magenta la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.