Startup românesc: "Aplicaţia Hai! de la Cosmote este identică cu proiectul nostru" Operatorul: "A fost achiziţionată de la un furnizor extern"


septembrie 11 11:16 2014

Stire IT de ultima ora din techologie: Startup românesc: "Aplicaţia Hai! de la Cosmote este identică cu proiectul nostru" Operatorul: "A fost achiziţionată de la un furnizor extern"

Eventures, compania din
spatele platformei sociale „MyProjekts“, a declarat că operatorul Cosmote (viitorul
Telekom) s-ar fi inspirat din conceptul acesteia pentru a crea aplicaţia
„Hai!“. Reprezentanţii companiei spun că aplicaţia Hai! a fost achiziţionată de la un „furnizor extern“. Aceştia mai spun că menţin „o conduită etică şi profesională cu partenerii“.. Citeste toata stirea Startup românesc: "Aplicaţia Hai! de la Cosmote este identică cu proiectul nostru" Operatorul: "A fost achiziţionată de la un furnizor extern" la adevarul.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea. Nu rata celelalte stiri din Tech. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.