Primul card microSD cu viteze de 95 de MB/s


septembrie 17 17:11 2014

Stire IT de ultima ora: Primul card microSD cu viteze de 95 de MB/s

SanDisk a prezentat cel mai rapid card microSD de pe piață, care ajunge la viteze de transfer de 95 de MB/s. Acesta este creat pentru cei care filmează la rezoluții foarte mari.

Screen Shot 2014-09-17 at 17.10.03

SanDisk Extreme Plus este primul card microSD din clasa UHS Speed Class 3, care poate ajunge la viteze curate de 95 de MB/s. Cardurile, potrivit firmei SanDisk, au fost create pentru cei care vor să înregistreze filme 4K și care au nevoie de viteze de transfer mari. Cardul microSD nu este totuși atât de rapid pentru telefoane, unde tehnologia este limitată de către capacitățile device-urilor.

SanDisk Extreme Plus vor fi distribuite la nivel mondial de producător la capacitatea de 16, 32 sau 64 de GB. Cel mai ieftin costă 80 de dolari, iar cel mai scump costă 300 de dolari.

Nu este prima lansare spectaculoasă. SanDisk Extreme Pro, dar varianta SD, sunt primele carduri de 512 GB cu viteză de transfer de 95 de MB/s.

Cu numele complet de 512GB Extreme PRO SDX UHS-I, creaţia celor de la SanDisk a fost gândită în special pentru conţinut video 4K. Nu de alta, dar poate primi conţinut cu o viteză impresionantă de aproape 100MB/s. Ca un mic detaliu de anduranţă, producătorul se mândreşte pe pagina de suport a cardului că acesta rezistă la şocuri, apă şi raze X, iar când vine vremea de temperaturi extreme, funcţionează la fel de bine la –25 de grade sau 85 de grade Celsius. În plus, cel puţin momentan, este cea mai spaţioasă din lume. Titlul anterior a fost deţinut, încă din 2012, de cei de la Lexar cu un card de 256GB.

Citeste toata stirea Primul card microSD cu viteze de 95 de MB/s la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.