Portret Rona Fairhead, prima femeie care va conduce grupul BBC. Fost director al FT, cu un CV formidabil, da sfatul suprem pentru cine vrea sa urce in ierahie: "Pastrati legatura cu fostii sefi"


septembrie 01 08:39 2014

Stire IT din categoria General: Portret Rona Fairhead, prima femeie care va conduce grupul BBC. Fost director al FT, cu un CV formidabil, da sfatul suprem pentru cine vrea sa urce in ierahie: "Pastrati legatura cu fostii sefi"

Rona Fairhead, fost director al grupului Financial Times, urmeaza sa devina noul presedinte al BBC Trust, consiliul de administratie al radioteleviziunii publice din Marea Britanie, a anuntat duminica Guvernul de la Londra, citat de Reuters, transmite Mediafax. Fairhead are in spate o cariera formidabila in mai multe ramuri industriale, in sectorul bancar si in mass-media, informeaza theguardian.com.. Citeste toata stirea Portret Rona Fairhead, prima femeie care va conduce grupul BBC. Fost director al FT, cu un CV formidabil, da sfatul suprem pentru cine vrea sa urce in ierahie: "Pastrati legatura cu fostii sefi" la incont.ro.

Urmareste stirile si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it & c din aceasta categorie. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.